Sastojci čizkejka
Korica
100g krekera,
2 supene kašike šećera,
60g maslaca (istopljenog)
Fil
500g krem sira,
2 supene kašike brašna,
3 jaja,
40ml pavlake,
1 supena kašika vanila ekstrakta
Napravite savršenu koricu
Prethodno zagrejte renu na 180°, zatim izmrvite krekere koristeći blender. Naš Masterpiece blender je savršen alat za taj posao, praveći od vaših krekera mrvice u roku od nekoliko sekundi. Pomešajte mrvice sa maslacem i šećerom, zatim presujte mešavinu u posudu za torte prečnika 16cm. Za hrskavu i zadovoljavajuću podlogu, pecite koru 10 minuta na 180°.
Od neodoljivih čizkejk podloga do glatkih supa, Masterpiece Blender kreira najfinije teksture.
Napravite fil
Napravite kašu od sira, zatim dodajte šećer, pavlaku, vanilin ekstrakt, brašno i jaja. Sipajte 100ml vode u unutrašnjost rerne. Okrenite ručku na PlusSteam simbol, zagrejte renu na 180° i pritisnite PlusSteam simbol. Zatim nakon samo 5 minuta spremni ste da počnete sa pečenjem.
Izlijte, kuvajte i ohladite
Izlijte vaš fil na koricu i pecite 15 mintua na 180°C. Zatim smanjite temperaturu na 120°C i držite jo 25minuta ili dok smesa ne postane čvrsta i samo centar izgleda vlažno i mekano. Uklonite iz rerne i odložite kako bi se hladila. Ostavite je da se ohladi dok se čizkejk ne slegne i bude gladak kao svila.